Het nieuwe normaal/huisregels

Het nieuwe normaal - huisregels 

Hoe werkt het?


L&B gaat dagelijks om 17.00 uur open.

De rechterdeur is de toegangsdeur tot het café.

Wij hebben met inachtneming van de 1,5 meter afstand plaats voor 16 gasten:

8 plaatsen aan de bar en 8 plaatsen op de zitbanken.

Hierbij geldt wel: personen uit 1 huishouden mogen binnen 1,5 meter naast elkaar zitten Zoals altijd: alleen toegang boven de 18 jaar.


Wij gaan ervan uit dat je niet komt bij verkoudheidsklachten.

Bij twijfel kan de barman jou de toegang weigeren.


(health)Checkgespek


Voordat je het café binnentreedt: er hangt een QR-code poster in onze display naast de entréedeur. Scan de code met de camera op jouw mobiel in óf met een QR-scanner app.

Doorloop de 7 vragen (je bent nog geen 2 minuten bezig).

Na afloop van jouw verblijf in het cfe staat er voor de uitgang een bordje met de QR-code om weer uit te checken. Voor meer info zie de tips rechts op deze pagina. 

Daarnaast  - mocht je geen gebruik (kunnen) maken van de QR-scanner; dan moet je bij binnenkomst een health check formulier invullen. 


Wij gaan er nog steeds vanuit dat je niet komt bij verkoudheidsklachten.

Bij twijfel kan de barman jou alsnog de toegang weigeren.


Na binnenkomst


Bij binnenkomst staat er in de vensterbank handgel klaar om je handen schoon te maken. Voor de bezoekers die plaats hebben genomen op de zitbanken zal de barman de bestelling op een dienblad op de bar plaatsen.

Betalen kan met (contactloos) pinnen of cash.

 

Hygiëne


Naast handen schoonmaken bij binnenkomst, staan er op de bar en de tafeltjes bij de zitbanken ook flesjes handgel.


Toiletbezoek: de gasten die aan de kant van de (toilet)trap zitten kunnen gewoon naar boven. Wie op het podium zit (de zithoeken en krukken voor de bar) kan achter de bar langs naar buiten en via de linker buitendeur naar het toilet.

De gasten die aan de andere entreekant aan de bar zitten, gaan ook buitenom via de linker buitendeur naar het toilet. Het is niet mogelijk om met meer dan 1 persoon de toiletruimte te bezoeken, kortom even op elkaar wachten. Na toiletbezoek volg je dezelfde route weer terug naar jouw zitplaats.

De barman zal de bar, de tafeltjes en het toilet regelmatig reinigen.

  

Als suggestie geven wij nog even mee: de besloten proeverijen voor openingstijd gaan ook gewoon door.

Handig als je met een grotere groep (minimaal 8 personen) langs wilt komen. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsborrel, vrijgezellenparty of een vrienden/familieborrel. Meer informatie hierover vind je op onze website onder Besloten proeverijen.