Het nieuwe normaal/huisregels ...

Het nieuwe normaal - huisregels 

VANWEGE DE NIEUWE COVID-19 OVERHEIDSMAATREGELEN, ZOALS TIJDENS DE PERSCONFERENTIE VAN 13 OKTOBER 2020 AANGEKONDIGD, IS HET CAFÉ TOT NADER ORDER GESLOTEN.


Hoe werkt het?


L&B is op maandag, dinsdag en woensdag van 17.00 tot 22.00 uur open. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is het café open vanaf 15.00 uur. Ná 21.00 uur laten wij niemand meer binnen volgens de regels vanwege het Covid-19 virus, aangekondigd tijdens de persconferentie van 28 september jl.

De rechterdeur is de toegangsdeur tot het café.

Wij hebben met inachtneming van de 1,5 meter afstand plaats voor maximaal 20 gasten.

Hierbij geldt: personen uit 1 huishouden mogen binnen 1,5 meter naast elkaar zitten.

De barman heeft het overzicht en beslist wanneer vol, vol is! 
Zoals altijd: alleen toegang boven de 18 jaar.


Wij gaan ervan uit dat je niet komt bij verkoudheidsklachten.

Bij twijfel kan de barman jou de toegang weigeren.


(health)Checkgespek


Voordat je het café binnentreedt: er hangt een QR-code poster in onze display naast de entréedeur. Scan de code met de camera op jouw mobiel in óf met een QR-scanner app.

Doorloop de 7 vragen (je bent nog geen 2 minuten bezig).

Na afloop van jouw verblijf in het cfe staat er voor de uitgang een bordje met de QR-code om weer uit te checken. Voor meer info zie de tips rechts op deze pagina. 

Daarnaast  - mocht je geen gebruik (kunnen) maken van de QR-scanner; dan moet je bij binnenkomst een health check formulier invullen. 


Wij gaan er nog steeds vanuit dat je niet komt bij verkoudheidsklachten.

Bij twijfel kan de barman jou alsnog de toegang weigeren.


Na binnenkomst


Bij binnenkomst staat er in de vensterbank handgel klaar om je handen schoon te maken. Voor de bezoekers die plaats hebben genomen op de zitbanken zal de barman de bestelling op een dienblad op de bar plaatsen.

Betalen kan met (contactloos) pinnen of cash.

 

Hygiëne


Naast handen schoonmaken bij binnenkomst, staan er op de bar en de tafeltjes bij de zitbanken ook flesjes handgel.


Toiletbezoek: de gasten die aan de kant van de (toilet)trap zitten kunnen gewoon naar boven. Wie op het podium zit (de zithoeken en krukken voor de bar) kan achter de bar langs naar buiten en via de linker buitendeur naar het toilet.

De gasten die aan de andere entreekant aan de bar zitten, gaan ook buitenom via de linker buitendeur naar het toilet. Het is niet mogelijk om met meer dan 1 persoon de toiletruimte te bezoeken, kortom even op elkaar wachten. Na toiletbezoek volg je dezelfde route weer terug naar jouw zitplaats.

De barman zal de bar, de tafeltjes en het toilet regelmatig reinigen.

  

Als suggestie geven wij nog even mee: de besloten proeverijen vóór openingstijd gaan ook gewoon door. Handig als je met een grotere groep (minimaal 8 personen) langs wilt komen. Denk bijvoorbeeld aan de bedrijfsborrel, vrijgezellenparty of een vrienden/familieborrel. Meer informatie hierover vind je op onze website onder Besloten proeverijen.